Saturday, April 23, 2011

Smallvile Malaysia :) *part 1

Salam :)
Mingu lepas aku balik ipoh tuk present LI...ada la na dkt smingu lepak sana..rindu kwn2...lama ta jmpe..hee sume membe2 membesar dgn jayanya..ehe mgkn sbb taim practical duk rumah family..so senang la na makan..tayahla pk sgt cam duk kt ipoh as student..;) dalam hari ke-3 kt sana,aku ajak membe aku yg kt sana bwk ke tempat yg dye pangil "Smallville Malaysia" :D ehe..b4 ni kteorg penah pegi jgk..aku memang da plan b4 na dtg ipoh tu na ajk membe aku pegi lg tmpat  tu ^_^ so amik feel dlu lyn gmbar part 1 ni :) aku byk ta edit lg sbb bz sket..huuu..

p/s:Alhamdulilah..akhirnya berjaya jugak aku abeskan diploma aku selama 3 tahun..tongang tebalik wat asiment wat projek,tau2 je da abes :D..hrmmm bila agaknya aku na dtg ipoh lagi ye lepas ni :(






6 comments:

Ummu~Ishak said...

katne eyh tempat ni?

ADMAL said...

di bota :)

Faaein Talip Roy said...

cantik lah scene dalam gambar ni.. menarik! (^^,)

Sasa Al-Sharif said...

mabeles bro

Farahin Ahmad said...

cantik nyer.:)

Anonymous said...

nk tnya amik photoshoot utk konvo x? bape eh caj?

Followers

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...