Saturday, March 10, 2012

KENAPA MALAS?


KENAPA AKU LAMA TA UPDATE BLOG?PADAHAL UPLOAD GAMBAR KAT BLOG LAGI BEST DARI KT FB.KT BLOG LAGI BEKUALITI TINGI.BOLEH BAGI TIPS MACAM MANA NA RAJIN BLOGING?HEEE

Tuesday, June 14, 2011

Self portrait |silhouette|sunset

| Get up until the end... |

p/s:Alhamdulilah..pada  petang arity cuaca sgt baik ketika shoot outdoor bersama Syam Creativeheart dan Reffi Mohd..btol2 rezeki semalam :) gambar ni aku jdkan wallpaper lapy :) aku rasa feeling sgt tgk gambar nih :) ehe bukan sbb gmbr sendiri,tapi moment dan cerita dlm gambar nih..tenks syam tgkp kan..aku just naik kan warna nya and sharpkan sahaja.. dan burung dalam tu bukan edit..ianya memang ada tika itu :)

Saturday, April 23, 2011

Smallvile Malaysia :) *part 1

Salam :)
Mingu lepas aku balik ipoh tuk present LI...ada la na dkt smingu lepak sana..rindu kwn2...lama ta jmpe..hee sume membe2 membesar dgn jayanya..ehe mgkn sbb taim practical duk rumah family..so senang la na makan..tayahla pk sgt cam duk kt ipoh as student..;) dalam hari ke-3 kt sana,aku ajak membe aku yg kt sana bwk ke tempat yg dye pangil "Smallville Malaysia" :D ehe..b4 ni kteorg penah pegi jgk..aku memang da plan b4 na dtg ipoh tu na ajk membe aku pegi lg tmpat  tu ^_^ so amik feel dlu lyn gmbar part 1 ni :) aku byk ta edit lg sbb bz sket..huuu..

p/s:Alhamdulilah..akhirnya berjaya jugak aku abeskan diploma aku selama 3 tahun..tongang tebalik wat asiment wat projek,tau2 je da abes :D..hrmmm bila agaknya aku na dtg ipoh lagi ye lepas ni :(






Thursday, March 31, 2011

Siapa kau sebenarnya?

"Jangan d'ingat yg diluar baik itu adalah baik,
Jangan d'ingat yg diluar jahat itu adalah jahat,
memang dalam setiap hati itu ada 'kejahatan'nya tsendiri,
yang beraja kan nafsu yg mengarahkannya

arh!siapa aku kau nak kata dia itu yg jahat..
dia itu yg baik..
manusia berubah bukan?ya berubah..

sebuk ke sana,ke sini kata aku dia mereka jahat.
tapi akhirnya kau yg 'tepenjara' dalam diri sendiri..
Biar kita sendiri yg tahu kejahatan kebaikan dalam diri sendiri dengan Allah..."

Wednesday, March 30, 2011

SENDIRIAN | perlu keluar

"sendirian,
aku mahu keluar,
mahu keluar dari kegelapan hidupku,
mahu keluar untuk mendapatkan 'cahaya'..."

Followers

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...