Monday, March 29, 2010

OUTING IPOH STREET PHOTO

haluu..harini dpt juga aku update blog ni..=)
Ahad 28 mac 2010 lepas aku dan rakan2ku telah outing tgkp gambar di sekitar ipoh..
perh2 BEST glerrr beb..Kami ramai2 jln kaki dari Loken dan bergerak ke lorong2 snap gambar dan destinasi Terakhir kami ke KTM Ipoh.Taim kat sana lg la panas coz kt landasan kn.Oke la dpt shoot tp ta byk coz masing2 tak tahan..huhu..Hasilnya agk tbaik juga..=)memang penat tapi rase bebaloi n seronok glerr.So layan la gambar yg tak seberapa dan santap la tone aku yg masih eksperimental lg..=)
Aku bahagikan foto ni kpd Potrait & Landscape..

P/s:Tenks to chefarid coz organize ini outing..X)


Di loken..


Di loken..




Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..

______________________________________________________________________________________________________


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..


Di loken..







Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..


Di KTM Ipoh..



Di KTM Ipoh..


INILAH TEAM YANG OUTING HARI ITU...x) BEST OUTING DENGAN KORANG!x)FOTO NI BY OMAW EDIT BY JELA

Friday, March 26, 2010

Broga Hills Versi Lomo...

Gambar lama baru nak upload disini ;)
EXIF Data:-
Lomocam :BlackBird Fly
Film : Centuria expired film iso 100
Develope : Fotomas,Ipoh













Blackbird Fly camera Promo.. =)

oho..kami semua mengedik shoot guna white screen..
tapi...maaf klu gambar kurang quality coz Pencahayaan yg kurang mantap..












Followers

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...