Saturday, April 23, 2011

Smallvile Malaysia :) *part 1

Salam :)
Mingu lepas aku balik ipoh tuk present LI...ada la na dkt smingu lepak sana..rindu kwn2...lama ta jmpe..hee sume membe2 membesar dgn jayanya..ehe mgkn sbb taim practical duk rumah family..so senang la na makan..tayahla pk sgt cam duk kt ipoh as student..;) dalam hari ke-3 kt sana,aku ajak membe aku yg kt sana bwk ke tempat yg dye pangil "Smallville Malaysia" :D ehe..b4 ni kteorg penah pegi jgk..aku memang da plan b4 na dtg ipoh tu na ajk membe aku pegi lg tmpat  tu ^_^ so amik feel dlu lyn gmbar part 1 ni :) aku byk ta edit lg sbb bz sket..huuu..

p/s:Alhamdulilah..akhirnya berjaya jugak aku abeskan diploma aku selama 3 tahun..tongang tebalik wat asiment wat projek,tau2 je da abes :D..hrmmm bila agaknya aku na dtg ipoh lagi ye lepas ni :(






Followers

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...